Niet alleen de manier van sporten wordt door u bepaald, maar ook de plaats waar dit gebeurt! Personal Training Haaglanden stelt de volgende mogelijkheden aan u voor:


Uw eigen sportschool
De mogelijkheid bestaat om uw trainer mee te nemen naar de sportschool  waar u al traint. Dit gaat vanzelfsprekend in overleg met de sportschooleigenaar en volgens de voorwaarden van de sportschool.

Op locatie
Personal Training hoeft natuurlijk niet alleen in een sportschool te zijn. Samen kunnen we zoeken naar de ideale locatie die past bij uw wensen. Denk hierbij aan het bos, strand, duinen, atletiekbaan, voetbalveld enz.

Thuis
PT @ home geeft de mogelijkheid om de perfecte persoonlijke training  uit te voeren bij u thuis.
Het is erg prettig om zonder reistijd te beginnen aan uw workout en naderhand lekker onder uw eigen douche te gaan staan. Het is zeker niet nodig om een kamer vol met fitness apparatuur te hebben om een Personal Trainer thuis te ontvangen. 

Healthcub Mindful movements
Aan het prachtige Haagse Sweelinckplein is Healthclub Mindful Movements gevestigd. Binnen deze club kan u met de personal trainer trainen op dagen en tijdstippen die u het best uitkomen. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om op vaste tijden de healthclub voor u alleen te hebben. Klik hier voor de website van Mindfull Movements.
LOCATIES